+38 (067) 350-68-88

Call-центр: - понеділок - неділя: з 9-00 до 21-00

Пароварка Siemens HB26D555 – перший крок до здорового харчування.

Пароварка Siemens HB26D555 – перший  крок до здорового харчування.

Якщо порівнювати пароварку Siemens HB26D555 і вже звиклі «етажерки», то відразу можна помітити, що об’єм робочої камери у цієї вбудованої пароварки досить солідний – 38 літрів. Це набагато більше ніж пропонують «багатоповерхові» пароварки, до того ж, на відміну від їх пластикових контейнерів, камера пароварки Siemens HB26D555 виконана виключно з нержавіючої сталі.

Приналежностей, які входять в комплект з пароваркою, цілком достатньо для приготування повноцінного обіду для всієї сім’ї:

- перфорований лоток (для великої кількості овочів, приготування на парі цілої риби);

- неперфорований лоток (для збору конденсату, який утворюється при приготуванні на парі, а також для приготування бобових, рису або зернових);

- решітка для посуду, пирогів чи форми для запікання.

Також є можливість окремо придбати додаткові приналежності для готування. Можна вибирати і рівень установки дека, в пароварці є 4 таких рівні.

В пароварці Siemens HB26D555 є 4 режими приготування (типи нагріву):

-          Основний режим – приготування на парі. Температура приготування від 35 до 100°С. Цей режим дозволяє не тільки готувати продукти на парі, але і бланширувати, і навіть витискати фруктовий сік.

-          Підігрів їжі. Температура від 80 до 100°С. Відмінний режим, який дозволяє бережно розігріти  і приготувати порційні страви та хлібобулочні вироби.

-          Підйом тіста. Від 30 до 50°С. Це ідеальний режим для дріжджового тіста, який забезпечує його швидке підняття. Завдяки дії пари, тісто не підсихає зверху.

-          Розморожування продуктів. Температура 30-60°С. Цей режим дозволить бережно та швидко розморозити обледенілу рибу, м’ясо чи овочі, без деформації чи пересихання.    

Ну і, звичайно ж, ми не можемо  не згадати про цілих 68 автоматичних программах для приготування їжі, які, для Вашої зручності, розділені на 9 груп. Розглянемо детальніше групи цих програм.

- «Овочі» - в цю группу входять програми для приготування цвітної, брюссельської капусти, а також спаржі, моркви чи готової  овочевої суміші.

- «Картопля» - назва групи говорить сама про себе. З допомогою программ цієї групи можна пирготувати картоплю в мундирі, цілою чи четвертинками.

- «Крупа» - включає в себе приготування різних круп: рису, гречки, пшона та ін.

- «М’ясо» - програми для свіжого м’яса, курки, а також сосисок та сардельок.

- «Риба». З допомогою парових циклів цієї групи можна розморозити рибу чи приготувати її цілком. Можна обробляти також різні морепродукти.

- «Десертне меню». Дозволяє готувати улюблені та корисні десерти, такі як йогурти, компоти з фруктів чи, наприклад, молочну рисову кашу.

- «Розморожування».

- «Підігрів».

Спеціальні програми для стерилізації банок, дитячих пляшечок, варіння яєць.

Зручна функція «Пам’ять» допомагає зберігати індивідуальний цикл приготування улюбленої страви. Також існує можливість видалення накипу з робочих вузлів, з допомогою спеціальної програми.

Так що вибирайте пароварку Siemens HB26D555 – і вперед, на всіх парах, до здорового харчування!

0